Místo zdanění daní z přidané hodnoty při intrakomunitárním dodání a pořízení zboží a při vývozu a dovozu zboží z pohledu podmínek INCOTERMS - Drdová, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce je analýza vazeb mezi místem zdanění daní z přidané hodnoty, tj. určení státu, ve kterém dojde ke zdanění daní z přidané hodnoty, a dodacích podmínek INCOTERMS tak, aby mohla být zjištěna jejich vzájemná souvislost, jakkoliv při prvoplánovém pozorování jejich přímá vazba neexistuje.
Instead of taxing the value added tax at intracommunity supply and acquisition of goods and the export and import of goods in terms of INCOTERMS
Keywords: místo zdanění; daň z přidané hodnoty; dodací podmínky INCOTERMS; place of taxation; value added tax; delivery terms INCOTERMS