Profily návštěvníků turistické oblasti Českobudějovicko-Hlubocko - Konorská, Eliška (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem práce je na základě kvantitativního výzkumu sestavit profily návštěvníků oblasti Českobudějovicko-Hlubocko a identifikovat jejich potřeby a požadavky. Dále provést segmentaci trhu na straně poptávky a vybrat klíčové a perspektivní cílové segmenty pro udržitelný rozvoj cestovního ruchu v destinaci.
Visitors' Profiles in the Tourism Area of Českobudějovicko-Hlubocko
Keywords: profily návštěvníků; kvantitativní výzkum; segmentace; destinace; udržitelný cestovní ruch; visitor's profiles; quantitative research; segmentation; destination; sustainable tourism