Analýza logistického zajištění provozu potravinářského velkoobchodu a návrh jeho optimalizace - Glaserová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této diplomové práce byla analýza logistických systémů dvou odlišných provozovatelů potravinářských velkoobchodů, se zaměřením na materiálové a informační toky v jednotlivých procesech, porovnání dosahované úrovně logistických služeb poskytovaných maloobchodním prodejnám a zjistit možnosti optimalizace vybraného velkoobchodu a návrh konkrétních změn pro zvýšení efektivnosti jednotlivých procesů v něm.
Analysis of Logistics of Wholesale Food Business Operations and a Suggestion for its Optimization
Keywords: Logistika; dodavatelský řetězec; velkoobchod; skladování; Logistics; Supply chain; Wholesale; storage