Význam a využití fiktivních nákupů - Bouzková, Renata (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této diplomové práce je prostřednictvím metody fiktivních nákupů zhodnotit kvalitu poskytovaných služeb ve vybrané prodejní jednotce. Cílem je identifikovat nedostatky a navrhnout možná řešení těchto nedostatků. Pro práci byl zvolen obchodní dům PRIOR v Českých Budějovicích. Celkem bylo provedeno 24 fiktivních nákupů, které byly realizovány v měsících říjen, listopad a prosinec 2017.
The meaning and use of fictitious purchases
Keywords: fiktivní nákup; fiktivní zákazník; hodnocení zaměstnanců; kvalita služeb; spokojenost zákazníků; mystery shopping; mystery shopper; staff evaluation; service quality; satisfaction of customers