Nákupní chování a postoje zákazníků maloobchodní jednotky - Vítková, Nikola (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce je zaměřena na analýzu nákupního chování a postojů zákazníků maloobchodní jednotky. Teoretická část práce se snaží objasnit specifika spotřebního a nákupního chování. Marketingový výzkum se zaměřoval na způsob plánování nákupů respondentů a na hlavní faktory, které toto chování ovlivňují. Pokoušel se nalézt faktory, které ovlivňují nákupní rozhodnutí i bez předem daného plánu.
Shopping behaviour and customers attitude related to selected retail outlet
Keywords: Spotřební chování; Nákupní chování; Model spotřebního chování; Faktory ovlivňující spotřebitele; Nákupní rozhodovací proces; Výzkum spotřebního chování.; Consumer behaviour; Shopping behaviour; Consumer behaviour model; Consumer influencing factors; Purchase decision process; Research of consumer behaviour.