Průzkum informovanosti zákazníků firmy Tesco - Vondrušková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce "Průzkum informovanosti zákazníků firmy Tesco" má za cíl zjistit informovanost zákazníků firmy Tesco ohledně využívání technologií šetrných k životnímu prostředí pro zajištění provozu prodejen Tesco. Jejím dalším cílem je zjistit, zda tato skutečnost ovlivňuje zákazníky při výběru prodejní jednotky.
Tesco customers´ awareness research
Keywords: zákazník; marketingový výzkum; dotazník; typy otázek; customer; marketing research; questionnaire; types of questions