Marketingový plán Školícího centra Oáza - Klasová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2010)
V mé diplomové práci se věnuji zpracování marketingového plánu Školícího centra Oáza. Jedná se o konkrétní reálnou firmu Oáza Říčany spol. s r.o., která ve svém stávajícím areálu vybudovala a v roce 2009 otevřela nové Školící centrum Oáza. Hlavním cílem této diplomové práce je vytvoření marketingového plánu Školicího centra Oáza. Cílem je sjednotit dosavadní aktivity a záměry společnosti Oáza Říčany a vytvořit kompletní marketingový plán pro nově vybudované školící centrum, který pomůže zlepšit hospodaření firmy a který se zaměří na nalezení dalších cest, jak zvýšit obsazenost školících prostor. Dílčím cílem je zhodnocení současné situace společnosti Oáza Říčany a Školícího centra Oáza a využití těchto informací ke zpracování kompletního marketingového plánu Školícího centra Oáza.
Marketing plan of the Training Center Oaza
Keywords: marketingový plán; školící centrum; situační analýza; step analýza; swot analýza; marketingový výzkum; segmentace zákazníků; marketingové cíle; marketingové strategie; marketingová komunikace; akční programy; rozpočet; kontrola; marketing plan; training center; situational analysis; step analysis; SWOT analysis; marketing research; customer segmentation; marketing objective; marketing strategy; marketing communication; action programs; budget; control