Morbus Gaucher - Pospíšilová, Iva (Jihočeská univerzita, 2012)
tato práce se zabývá Gaucherovou chorobou. Popisuje historii nemoci, jednotlivé formy, účinky na kosti, vnitřní orgány, hematologické změny, změny v metabolismu atd.;diferenciální diagnózu, diagnostiku a léčbu.
Gaucher disease
Keywords: Gaucherova choroba; Gaucher disease