Analýza obsahu učiva studijního oboru Propagační výtvarnictví - propagační grafika s ohledem na profesní uplatnění v praxi. - Heřmanová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2016)
V teoretické části bakalářské práce se zabývám pojmem kurikulum, národním vzdělávacím systémem ČR a tvorbou školních vzdělávacích programů. Praktickým výstupem práce je komparace školních vzdělávacích programů vybraných středních škol a dotazníkové šetření na téma ,,Uplatnitelnost absolventů oboru Grafický design v praxi".
The analysis of graphic design subject and it's professional use.
Keywords: kurikulum; národní vzdělávací program; grafický design; střední odborná škola; analýza; školní vzdělávací program; absolvent; zaměstnanost; trh práce; curriculum; national education program; graphic design; secondary school; analysis; school education program; graduate; employment; labour market