Variabilita zpěvu sedmihláska hajního (Hippolais icterina) - Jůzlová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2010)
Studovala jsem variabilitu zpěvu u sedmihláska hajního (Hippolais icterina) v Českých Budějovicích. Testovala jsem také některé funkční aspekty zpěvných imitací.
Variability in song of Icterina warbler (Hippolais icterina)
Keywords: variabilita zpěvu; sedmihlásek hajní; Hippolais icterina; zpěvné imitace; variability in song; Icterina warbler; Hippolais icterina; vocal mimicry