Tvorba aplikace Pixwords v prostředí Firefox OS - Hiess, Radek (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce seznamuje čtenáře s operačním systémem Firefox OS, popisuje metodiku vývoje aplikací pro tuto platformu, její specifika a použité technologie. Praktická část práce se zabývá analýzou, návrhem a tvorbou mobilní aplikace. Tato aplikace je inspirována populární logickou hrou PixWords. V závěru práce jsou vyhodnoceny výsledky testování a následně je aplikace porovnána s originální hrou PixWords.
Pixwords application development for Firefox OS
Keywords: Firefox OS; mobilní aplikace; Pixwords; Firefox OS; mobile application; Pixwords