Konvenční zobrazovací postupy v radiologii se zaměřením na gastrointestinální trakt (výukový program) - Čmucha, Karel (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato práce si klade za cíl vytvořit komplexní přehled a popis radiodiagnostic-kých vyšetřovacích metod trávicího traktu, který bude sloužit jako výukový program pro radiologické asistenty, aby se lépe orientovali v této složité problematice.
The conventional imaging techniques in radiology with a sight into the gastrointestinal tract (the educational system)
Keywords: gastrointestinálmní trakt; ionizující záření; kontrastní látka; radiodiagnostika; rentgenové vyšetření; gastrointestinal tract; ionizing radiation; contrast medium; radiodignostic; X-ray examination