Trávení volného času na Instagramu u dětí na 2. stupni základní školy - Říhová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá trávením volného času na Instagramu u dětí na druhém stupni základní školy. V teoretické části se věnuje otázkám souvisejícími s dospíváním, se sociálními sítěmi a rizikům, které se vyskytují v online prostředí. Samostatná kapitola je zaměřena na platformu Instagram. Součástí této bakalářské práce je vysvětlení základních pojmů a kvantitativní výzkum vztahující se k Instagramu. Výzkum probíhal pomocí online dotazníkového šetření a byl určen pro žáky druhého stupně základní školy. Analýza výsledku výzkumu prokázala, že Instagram se stal jedním z fenoménů současné doby. Zjištěné výsledky jsou zohledněny v závěru.
The spending of free time on Instagram by children in the second grade of primary school
Keywords: Dospívání; Sociální sítě; Instagram; Volný čas; Adolescence; Social networks; Instagram; Leisure