Quadrocopter - stabilizace polohy pro autonomní let - Mrázek, Aleš (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá obecnou problematikou autonomního letu multikoptér v prostoru. V práci je problematika rozdělena do několika dílčích částí, které jsou následně popsány. Pro demonstraci možného řešení je použita vývojová platforma Crazyflie a senzor Kinect spolu s knihovnou počítačového vidění OpenCV.
Quadrocopter - stabilizing the position for autonomous flight
Keywords: Multikoptéry; Crazyflie; Autonomní let; Navigace; Počítačové vidění; OpenCV. Kinect; Multicopter; Crazyflie; Autonomous flight; Navigation; Computer vision; OpenCV; Kinect