Zaměstnávání lidí se zdravotním postižením - Kučerová, Barbara (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce poukazuje na problematiku zaměstnávání lidí se zdravotním postižením ve firmě Možnosti tu jsou. Teoretická část je zaměřena na pojem lidé se zdravotním postižením, komunikaci s nimi, dávky sociální péče a na zaměstnávání lidí s postižením na trhu práce. Praktická se zabývá především získaných dotací a zisku.
Employing people with disabilities
Keywords: zaměstnávání lidí se zdravotním postižením; osoby se zdravotním postižením; práva a povin-nosti zaměstnavatelů; employing people with disabilities; people with disabilities; rights and responsibilities of employers