Pracovní cesty zaměstnanců - účtování a evidence cestovních náhrad - Zelená, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se věnuje problematice cestovních náhrad a pracovních cest. Při jejím zpracování jsem vycházela z dostupné literatury, která se tomuto tématu věnuje. Dále jsem použila informace poskytnuté firmou Agrozet České Budějovice a. s.. Teoretická část je zaměřena na základní pojmy této problematiky, jako je pracovní cesta a cestovní náhrady. Dále je věnována pozornost jednotlivým cestovním náhradám, účtování cestovních náhrad a také daním v oblasti cestovních náhrad. Obsahem praktické části jsou pracovní cesty a cestovní náhrady ve firmě Agrozet České Budějovice a. s. - evidence a účtování těchto cest. Také řešení složitějších případů v oblasti cestovních náhrad v této firmě. Následují chyby a problémy v evidenci cestovních náhrad v praxi.
Work-way of staffs - accounts and evidence of satisfactions travell
Keywords: Cestovní náhrady; pracovní cesta; účtování cestovních náhrad; Travel expenses compensations; business trip; compensation accounting