Vyhodnocení systému Isaria Crop Sensor v podmínkách konkrétního podniku - Vondráček, Jan (Jihočeská univerzita, 2019)
V diplomové práci jsou uvedeny některé prvky precizního zemědělství a jejich možné využití. Práce se zaměřuje na užívání prvků precizního zemědělství v praxi. V praktické části je práce zaměřena na praktické využití senzorového systému Isaria Crop sensor N v podmínkách zemědělského podniku Kooprodukt Lišov a.s.
Evaluation of the Isaria Crop Sensor system in the conditions of a particular company
Keywords: precizní zemědělství; aplikační mapa; senzor; dusík; hnojivo; precision farming; application map; sensor; nitrogen; fertilizer