Využití médií ve výchově dětí a rizika jejich používání - Boušová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce pojednává o pozitivním a negativním využívání médií - především počítače, počítačových her a internetu dětmi. Cílem této práce je poukázat na to, jak řešit rizika nadměrného používání a internetu dětmi.
Utilization of Media in Upbringing of Children and Risks of Media Usage
Keywords: Počítač; internet; volný čas; mediální pedagogika; mediální výchova; Computer; internet; free time; medial pedagogy; medial education