Popis, využití a zhodnocení monitorovacího systému MOSAD -5 v JE Temelín - Brom, Pavel (Jihočeská univerzita, 2009)
V této práci jsem se zaměřil na popis a praktické využití moderní výpočetní techniky v technologicky rozsáhlém provozu Jaderné elektrárny Temelín. Snažil jsem se prokázat, že použití moderního, dle požadavku uživatele postaveného systému přináší v praxi jednoznačné výhody s brzkou návratností investovaných prostředků.
Description, using and analysis of the MOSAD -5 system in the NE Temelín