Hospodaření s odpady v kraji Vysočina - Součková, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem mé diplomové práce bylo zjistit, jaké jsou hlavní trendy a efektivita nakládání s komunálním odpadem vyprodukovaným jednotlivými obcemi s rozšířenou působností v kraji Vysočina. Zjišťuji především náklady spojené s managementem s odpady, kterou jsou hrazeny z rozpočtů obcí.
Waste management in the region Vysočina
Keywords: odpady; odpadové hospodářství; komunální odpad; třídění odpadů; elektrospotřebiče; Integrovaný systém nakládání s odpady; waste; waste management; municipal waste; sorting of waste; electrical appliance; integrated waste management system