Kritéria výběru aktivizačních činností v pobytových domech pro seniory - Plíšková, Iva (Jihočeská univerzita, 2017)
V mé bakalářské práci poukazuji na aspekty, které mohou ovlivňovat výběr aktivizačních činností v pobytových domech pro seniory. V práci popisuji aspekty a kritéria, která ovlivní výběr aktivizačních činností, jako jsou například psychický a fyzický stav uživatele. Jedním z důležitých aspektů je i vybavení a personál domova. V praktické části se budu podrobněji zabývat Domovem sv. Antonína v Moravských Budějovicích, který by dle mého názoru mohl být ukázkovým zařízením.
Criteria of choosing an exacerbate's activities in stayses residencees for seniors
Keywords: senioři; domy pro seniory; aktivizační činnosti; druhy aktivizačních činností; kritéria výběru aktivizačních činností; seniors; homes for the elderly; stimulation activities; kinds of stimulation activities; selection criteria for stimulation activities