Reklamní kampaň pro vybranou firmu - Nováková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce obsahuje analýzu reklamy ve vybrané společnosti, návrh reklamní kampaně na podporu vstupu nového produktu na trh, a to s přihlédnutím k finančním zdrojům. Práce dále obsahuje návrh kroků k vyhodnocení reklamní kampaně.
Advertising campaign for a selected company
Keywords: Reklamní kampaň; reklamní prostředky; reklamní média; The advertising campaign; advertising agents; advertising media