Nástroje marketingového mixu ve firmě Fox interier - Vítovcová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2010)
Téma mé bakalářské práce se nazývá "Nástroje marketingového mixu ve firmě Fox interier". Vybraná firma se zabývá dřevoprodejem. Cílem této práce je popsat používané marketingové nástroje ve firmě Fox interier přesněji v pobočce Kozolupy. Poté na základě zjištěných údajů doporučit změnu či rozšíření doposud používaných marketingových nástrojů dle informací z odborné literatury. V první části práce je zpracován literární přehled, který seznamuje čtenáře se základní teorií marketingu a jeho jednotlivými nástroji v podobě "4P" (produkt, cena, distribuce a marketingová komunikace). V další části práce je popsána charakteristika firmy a její jednotlivé nástroje marketingového mixu, který zahnuje popis produktu, způsob stanovení ceny, rozbor distribuce a marketingové komunikace.
Tools of Marketing Mix in the Firm Fox interier
Keywords: marketingový mix; produkt; cena; distribuce; marketingová komunikace; marketing mix; product; price; promotion; marketing communication