Komunikace a motivační klima ve vybrané organizaci - Šofková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce má za cíl zanalyzovat systém komunikace a tvorby vnitropodnikového motivačního klimatu ve vybrané organizaci a podat návrh změn na zlepšení řízení této oblasti. Pro praktickou část diplomové práce byla zvolena společnost STROS - Sedlčanské strojírny, a. s., která se specializuje na konstrukci a výrobu stavebních výtahů a jejich komponent. Součástí analýzy bylo též dotazníkové šetření, které probíhalo mezi zaměstnanci výrobního úseku.
Communication and motivation climate in selected organization
Keywords: Komunikace; vnitropodniková komunikace; motivace; motivační klima; dotazníkové šetření; Communication; in-house communication; motivation; motivation climate; questionnaire research