Současný stav integrace handicapovaných žáků do škol v jihočeském regionu. - Krebsová, Sylvie (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce na téma Současný stav integrace handicapovaných žáků do škol v jihočeském regionu obsahuje vymezení pojmů integrace, inkluze, podmínky integrace a její druhy. Jsou zde uvedeny základní speciální vzdělávací potřeby žáků s postižením zraku, sluchu, s tělesným a mentálním postižením a žáků s narušenou komunikační schopností a prezentovány výsledky šetření z běžných základních škol v jihočeském regionu.
Current state of integration of handicapped students in schools in the South Bohemia region.