Vztah vývojových fází podniku a změn organizační struktury ve vybraném podnikatelském subjektu - Čermák, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Teoretická část diplomové práce popisuje současné trendy ve vývoji organizačních struktur podniku a jednotlivé vývojové fáze podnikatelského subjektu. Praktická část je aplikací poznatků získaných z teoretické části na konkrétní podnikatelský subjekt, v tomto případě firmu ASSECO a.s.
Relationship between the evolutionary phase of the company and the changes of the organizational structure of the entrepreneurial subject
Keywords: organizační architektura; trust; vývojové fáze podniku; divize; ASSECO a.s.; outsourcing; týmová spolupráce; organizational structure; trust; evolutionary phases of the entrepreneurial subject; division; ASSECO company; outsourcing; co-operation of the self managed teams