Genetická struktura populací tasemnice Ligula intestinalis - Kočová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2015)
Ověření populačního vzoru tasemnice Ligula intestinalis pomocí mitochondriálních genů a mikrosatelitních lokusů DNA u vzorků z nových lokalit v Íránu, Maďarsku a Turecku.
Genetic structure of population of the tapeworm Ligula intestinalis
Keywords: Ligula intestinalis; populační genetika; fylogeografie; Ligula intestinalis; population genetics; phylogeography