Vytvoření učebního materiálu k výuce MS Excel a jeho využití na střední škole - Sýkora, Luboš (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato práce se zaměřuje na metody tvorby didaktického materiálu. V teoretické části popisuji různé metody, které byly dosud použity a ověřeny v praxi. Čerpám z mnoha zdrojů, abych se v bakalářské práci neubíral pouze jednostranně. Praktická část práce ukazuje samotný materiál, který jsem testoval formou dotazníků na stření škole. Obsahem praktické části je také přepis rozhovoru s učitelem výpočetní techniky na této škole.
Creating of learning materials for teaching MS Excel and its use in high school
Keywords: materiál; metody; učební text; didaktika; excel; tabulky; grafy; material; methods; teaching text; didactics; excel; tables; charts