Úroveň pohybové aktivity u studentů středních škol a jejich rodičů na SSŠ České Budějovice s.r.o. - Trnková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce je zaměřená na analýzu pohybové aktivity studentů středních škol v Českých Budějovicích. Literární přehled popisuje období adolescence, její psychické i fyzické změny a pohybovou aktivitu v této vývojové etapě. Výzkumná část je orientovaná na monitoring pohybové aktivity studentů pedometrem. Výzkumu se zúčastnili studenti třetích ročníků středních škol, kteří zaznamenávali svou pohybovou aktivitu v rámci internetového online systému INDARES. Výsledky měření byly statisticky zpracovány a zaznamenány pomocí tabulek.
Level of physical activity among high school students and their parents of Private secondary school
Keywords: pohybová aktivita; krokoměr; adolescence; střední škola; adolescence; physical activity; pedometer; high school