Tvorba konkurenční strategie pro vybraný podnik - Hradecká, Jitka (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé bakalářské práce je provedení vhodných strategických analýz ve vybraném podniku, prostřednictvím kterých bude možno zhodnotit současný stav, a na základě těchto analýz navrhnout strategii, která by vedla ke zlepšení konkurenceschopnosti daného podniku.
Creation of a competitive strategy of the chosen company
Keywords: strategie; konkurenční výhoda; externí analýza; interní analýza; SWOT analýza; strategy; competitive advantage; external analysis; internal analysis; SWOT analysis