Skladování obilovin v ZEMKO Kožlí a.s. - Smejkal, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou skladování obilovin. Popisuje situaci a řeší skladování obilovin v zemědělském podniku ZEMKO Kožlí a.s. z hlediska ekologického a ekonomického.
The grain storage in ZEMKO Kožlí a.s.
Keywords: skladování obilovin; podnik ZEMKO Kožlí a.s.; realizace projektu; výsledky stavby; LTO (lehké topné oleje); koks; grain storage; company ZEMKO Kožlí a.s.; realization of the project; results of the construction; light fuel oil; coke