Prostorové zobrazování - technologie - Šikýř, Michal (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce má za cíl zmapovat technologie prostorového zobrazování, ukázat jejich společné rysy i zvláštnosti a publikovat je ve vhodné formě na internetu.
3D visualization - technology
Keywords: Technologie prostorového zobrazování; Visualization technology