Verifikace v systémech dynamické geometrie - Cukr, Pavel (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce Verifikace v systémech dynamické geometrie je ověřování několika vybraných problémů z planimetrie pomocí programu GeoGebra. U každého problému je popsán klasický důkaz, konstrukce a verifikace v programu GeoGebra. Následnévyužití programu je vhodné jako učební pomůcka v hodinách matematiky na základních, potažmo na středních školách.
Verification in Dynamics Geometry systems
Keywords: Verifikace v systémech dynamické geometrie.; Verification in Dynamic Geometry Systems.