Energetická bilance sušáren zrnin - Kubeš, Jan (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce se zabývá energetickou bilancí sušárny zrnin. Teoretická část obsahuje seznámení s typy sušících zařízení a zařízeními na dopravu zrnin. Dále jsem se zabýval sušárnou zrnin od firmy Bühler a její konstrukcí a spotřebou energie při sušení zrnin.
Energy balance of grain dryers
Keywords: Energie; sušárna; zemní plyn; elektrická energie; Energy; a grain dryer; gas; electricity