Elektronické systémy a jejich využití pro řízení činnosti sklízecích mlátiček. - Hubáček, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce je zpracování přehledů. A to nejprve přehledů jednotlivých výrobců sklízecích mlátiček. V přehledu jsou zahrnuti výrobci s největším podílem na trhu. Dále zpracování přehledu sklízecích mlátiček, kde jsou shrnuty hlavní funkční celky sklízecích mlátiček (jednotlivý výrobci, konstrukce mláticích ústrojí, přehled konstrukce čistidel a vytřasadel, přehled, typy a výkon používaných motorů, přehled ostatních částí sklízecích mlátiček).
Electronic systems and their usage for drive activities picking threshing - machines.