Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve vybrané firmě - Koupalová, Marie (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce řeší aktuální problematiku struktury vzdělání a systému podnikového vzdělávání. Hlavním cílem práce je analyzovat proces vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve vybrané firmě, dále charakterizovat a zhodnotit stávající procesy a navrhnout možné způsoby zlepšení současné situace.
Employee Education and Development in the Selected Company
Keywords: vzdělávání; kvalifikace; lidský kapitál; řízení lidských zdrojů; podnikové vzdělávání; celoživotní vzdělávání; trh práce; education; qualification; human capital; human resource management; company education; lifelong learning; labour market