Kardioneuroablace - nová léčba neurálně zprostředkovaných poruch cirkulace - Bulava, Alan (Mladá fronta, 2020)
Autor shrnuje současné doporučené postupy pro léčbu reflexní synkopy a v perspektivě vlastních zkušeností také literární poznatky s novou invazivní léčbou reflexně indukovaných bradyarytmií.
Cardioneuroablation - a new treatment of neural mediated malfunction circulation
Keywords: synkopa; kardioinhibiční; kardioneuroablace; gangliové plexy; syncope; cardioinhibitory; cardioneuroablation; ganglionated plexi