Podnikatelský koncept vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních - Uhrová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2013)
Předkládaná diplomová práce se zabývá podnikatelským konceptem vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních. Prvním dílčím cílem bude zanalyzování současné situace na trhu stravovacích služeb v Mariánských Lázních. Druhým dílčím cílem bude získání přehledu o účastnících cestovního ruchu, kteří navštěvují vybranou oblast a následné vytvoření profilu potenciálního hosta. Na základě zjištěných informací bude navrhnut podnikatelský koncept zařízení zážitkové gastronomie v Mariánských Lázních.
Business concept of selected facility of tourism in Marianske Lazne
Keywords: podnikatelský koncept; tematická restaurace; gastronomie; Mariánské Lázně; business koncept; theme restaurant; gastronomy; Marianske Lazne