Metodicko-didaktické zpracování problematiky informovaného souhlasu - Zelmanová, Marcela (Jihočeská univerzita, 2012)
Tématem a hlavním cílem této práce je shrnutí základních informací týkajících se informovaného souhlasu a metodicko-didaktické zpracování této problematiky. Práce se zaměřuje na zákroky esteticko-chirurgické medicíny.
Methodological and didactic process of Informed consent