Paralelní diagnostika u systému vstřikování paliva Common Rail u vybraného vozidla - Řehout, František (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce na téma Paralelní diagnostika u systému vstřikování paliva Common Rail u vybraného vozidla se zabývá měřením a vyhodnocením oscilogramů, které jsou naměřeny na snímačích a akčních členech palivového systému. Cílem této diplomové práce je proto provést, zdokumentovat a popsat diagnostiku palivové soustavy uvedeného motorového vozidla s použitím měřidel a diagnostických přístrojů.
Parallel diagnostics of the Common Rail fuel injection system for the selected vehicle
Keywords: Common Rail; diagnostika; snímače; akční členy; vysokotlaké vstřikování paliva; osciloskop; kontrola; měření; vznětový motor; Common Rail; diagnostics; sensors; actuators; high-pressure fuel injection; oscioskop; control; measurement; diesel engine