Analýza cestovního ruchu se zaměřením na lovecký cestovní ruch - Čep, Adam (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá možnostmi využití sportovního rybolovu v cestovním ruchu na území ČR. Hlavním cílem je posoudit využívaní služeb cestovních kanceláří a agentur při přípravě rybářského zájezdu. Data získaná při terénním šetření byla použita pro návrh inovace současné nabídky cestovních kanceláří v oblasti domácího cestovního ruchu zaměřeného na sportovní rybolov. Výsledkem jsou dva typy produktů, které byly navrženy s ohledem na požadavky spotřebitelů, a které by mohly být schopny zvýšit podíl spotřebitelů využívajících při přípravě rybářské dovolené služeb cestovní kanceláře.
Analysis of tourism with a view to hunting tourism
Keywords: cestovní ruch; rybářský cestovní ruch; rybolov; lovecký cestovní ruch; marketingový výzkum; tourism; fishing tourism; fishing; hunting tourism; marketing research