Využití různých (i netechnických) grafických SW pro tvorbu podkladů nebo projektů PÚ - Brašnička, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2013)
Předmětem mé bakalářské práce je zpracování využití technických (i netechnických) grafických softwarů. Úvod je zaměřen na vývoj a historii grafických programů. Dále následuje popis a využití vybraných programů a také jejich použitelnost v praxi. V závěrečné části se specializuji na možnosti mobility jednotlivých softwarů v terénu.
The use of the various (and non-technical) graphic software for creating bases or projects of land adjustment
Keywords: software; grafický program; AutoCAD; MicroStation; ArcGIS; Proland; OCAD; Adobe; Software; graphics program; AutoCAD; MicroStation; ArcGIS; Proland; OCAD; Adobe