Regionální spisovatelé jižních Čech - Šímová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2015)
Obsahem mé bakalářské práce bylo přiblížit život a dílo tří autorů z druhé poloviny dvacátého století. Tito autoři, Zdeňka Bezděková, Václav Müller, Ivan Nový, žili a tvořili v jižních Čechách, či se ve svých vzpomínkách do nich navraceli. Svoji práci jsem rozdělila na dvě hlavní části. V první jsem se jednotlivě zabývala každým autorem zvlášť, v druhé jsem porovnávala jejich tvorbu, co je spojuje v osobním životě, anebo naopak, čím si jsou ve svých životech rozdílní.
The Works of Local Authors in South Bohemia
Keywords: Zdeňka Bezděková; Václav Müller; Ivan Nový; Zdeňka Bezděková; Václav Müller; Ivan Nový