Vývoj aplikace s využitím platformy Arduino - Linhart, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce popisuje návrh automatického otevírání dveří u příbytku hospodářských zvířat (například slepic) a ovládání pomocí mobilní aplikace. Dokument obsahuje popis řídící platformy Arduino, různé zapojení komponentů, možnosti automatického otevírání dveří, výběr vhodných komponentů a návrh konstrukce automatického otevírání dveří. V této práci je popsán systém, zahrnující funkční model a vývoj mobilní aplikace s ukázkou dostupných funkcí automatického otevírání dveří. Práce obsahuje ekonomický závěr a porovnání se současnými tržními příležitostmi, včetně přehledu konkurenčních výrobků.
Development of Application using the Arduino platfrom
Keywords: systém otevírání dveří; automatizace; Arduino; Blynk; door opening system; automation; Arduino; Blynk