Syndrom vyhoření v zaměstnání a v osobním životě - Zewelová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce je zaměřena na výskyt syndromu vyhoření v zaměstnání a v osobním životě. Hledá zdroje zátěže a zkoumá souvislosti syndromu vyhoření v zaměstnání a v osobním životě.
BURNOUT AT WORK AND PERSONAL IN LIFE
Keywords: Syndrom vyhoření; stres; psychická zátež; rodina.; Burnout; stress; psychological stress; family.