Artefiletické činnosti v předškolním vzdělávání - Krejčí, Pavla (Jihočeská univerzita, 2015)
Ve své práci se v teoretické části zabývám vývojem předškolního dítěte. Dále popisuji současný systém institucionální péče o děti předškolního věku, výtvarné činnosti v mateřské škole a přibližuji artefiletiku jako jednu z možností působení na dítě. V praktické části popisuji artefiletické činnosti, které jsem realizovala s dětmi v mateřské škole. V závěru shrnuji poznatky ze svého výzkumu.
Artefiletics activity in preschool education
Keywords: Předškolní vzdělávání; mateřská škola; artefiletika; artefiletické činnosti; Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání; emoce; vztahy; Pre-school education; nursery school; artefiletics; artefiletics activities; RVP PV; emotion; relations