Hodnocení prevence u cestovatelů do zahraničí - Sýkorová, Martina (Jihočeská univerzita, 2008)
Absolventská práce ''Hodnocení prevence u cestovatelů do zahraničí'' se zabývá problematikou spojenou s cestováním do zahraničí, do oblastí mimo Evropu, kdy hrozí cestovatelům riziko nákazy zejména infekčními chorobami, ale i jiná rizika, jejichž nebezpečí lze informovaností a důsledným dodržování doporučených opatření minimalizovat.
Evaluation of prevention of travellers abroad
Keywords: Infekční onemocnění cestovatelů; onemocnění na cestách; očkovací látky; ochrana při cestách do zahraničí; Infectious diseases of travellers; disease on a journeys; vaccines; prevention of travelling abroad