Analýza služeb cestovního ruchu ve vybraném regionu - Maršálková, Iva (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce byla zaměřena na provedení analýzy služeb cestovního ruchu ve městě Rudolfov u Českých Budějovic. V analytické části byla použita situační analýza a terénní šetření. Po zhodnocení byly podány návrhy na inovace. V rámci opatření byl navržen také produktový balíček.
The analysis of tourism services in the chosen region
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; Rudolfov; produktový balíček; tourism; tourism services; Rudolfov; package