Cestovní ruch rodin s dětmi v oblasti Hluboké nad Vltavou - Nedorostová, Táňa (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem bakalářské práce je prostřednictvím analýzy zjistit podmínky rozvoje cestovního ruchu rodin s dětmi v oblasti Hluboké nad Vltavou ve vztahu k poskytovatelům ubytovacích, stravovacích a ostatních služeb. V první části práce jsou teoreticky vymezeny pojmy týkající se této problematiky. V další části byla provedena analýza nabídky cestovního ruchu v destinaci a proveden marketingový výzkum.Na základě zjištěných skutečností byla navržena opatření a nový produkt pro rodiny s dětmi
Tourism for families with children in area of Hluboka nad Vltavou
Keywords: cestovní ruch; rodiny s dětmi; Hluboká nad Vltavou; marketing; sezónnost; management; tourism; families with children; Hluboka nad Vltavou; marketing; seasonality; management