Detekce vybraných rostlinných virů mikročipy (microarrays) - Hrabáková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem této magisterské práce byla současná detekce čtyř vybraných virů - viru mozaiky jabloně, viru šarky švestky, viru nekrotické kroužkovitosti slivoně a viru zakrslosti slivoně, mikročipy. Mezistupněm ke splnění tohoto úkolu byla optimalizace multiplexní PCR.
Detection of selected plant viruses by microarrays
Keywords: Virus mozaiky jabloně; virus šarky švestky; virus nekrotické kroužkovitosti slivoně a virus zakrslosti slivoně; mikročipy; Plum pox virus; Prunus necrotic ringspot virus; Apple mosaic virus; Prune dwarf virus; microarrays.